top of page

INTRODUCTIE VAN HET MAHADEVI TRANSFORMATIE COACHING PROGRAMMA 

Wij helpen werkende professionals gewoontes te doorbreken, je hersenchemie te genezen en je leven te transformeren met behulp van de kennis en processen uit de Yoga wetenschap.
Gegarandeerde resultaten in 12 weken OF je betaalt niets & wij betalen je $2000 voor het verspillen van je tijd.
Bekijk deze video om te weten hoe we dit doen (zet geluid aan) 

Exclusieve, op Yoga wetenschap gebaseerde processen en persoonlijke 1 op 1 coaching, beproefd en geperfectioneerd.

Breek elke gewoonte in 12 weken of minder met de meest efficiënte wetenschappelijk onderbouwde protocollen voor het breken van gewoontes. 

Geneest jouw hersenchemie van de effecten van langdurige negatieve gewoontes

Veranderingen in je levensstijl d.m.v. Hatha Yoga, dieetaanpassingen, verandering van mindset, begeleide meditaties, slaapcycli herstellen. 

Herbedraad je oude gewoontes & creëer een nieuwe versie van jezelf

Elimineer alle verlangens voorgoed door je dopamine & andere neurotransmitter niveaus weer in balans te brengen op basis van Yoga Wetenschap.

Ervaar de hoogste lichamelijke en geestelijk welzijn zodat je nooit meer wilt terugvallen.

Verwijder trickle down effecten van lage dopamine & elimineer alle angst, lage motivatie, lethargie, uitstelgedrag & laag zelfvertrouwen. 

Vervang je oude, beperkende, denkmodellen door nieuwe met onze unieke Kalpa Vriska en Chit Chakte meditaties die je de mindset geven om het leven te veroveren.

Verbeter al je relaties door te werken aan het enige waar je controle over hebt - jezelf.

Geef je meer energie dan je ooit hebt gehad door de impact van deze Yoga processen op jouw energie systeem

Help je de productiviteit op je werk of bedrijf te verhogen doordat jouw concentratie en focus verbeterd.

En nog veel meer...

12 WEKEN PERSOONLIJK YOGA COACHING PROGRAMMA OM OPNIEUW TE BEGINNEN EN DE LEVENSSTIJL OP TE BOUWEN DIE JE WILT

Elite Yoga Processen ontworpen door Sadhguru om jou te helpen het leven te veroveren met behulp van Isha Hatha Yoga & onze persoonlijke ervaring.

 

NUL risico, ondersteund door onze uitzonderlijke klantresultaten & unieke volledige terugbetaling plus compensatiegarantie

Zeg vaarwel tegen terugval door te leren hoe jij jouw negatieve gewoontes kunt verslaan met de meest efficiënte systemische & wetenschappelijke benadering van voor dit gedrag.

Geen uitstelgedrag, angst, lage motivatie en gedrevenheid meer. Herstel uw dopamine beloningscentra en genees jouw energiereserves

Bouw je leven van binnenuit opnieuw op met meer structuur & discipline & omarm rust, regelmaat en reinheid

Stop met steeds maar weer op reset te drukken, alsof je in een draaideur loopt. Genees je hersenchemie & elimineer voor eens en altijd de hoofdoorzaak van hunkeringen.

Geleidelijk goede gewoonten toevoegen en opbouwen die je levensstijl afstemmen op je visie

Stel doelen als je mission statement en krijg 1 op 1 begeleiding & verantwoording om elk doel te veroveren

Transformeer je leven met onze unieke Yoga processen voortkomend uit een levende traditie en aangeboden in hun volledige potentie en dimensie. 

Boek Gratis Consultatie

Er bestaat niet zoiets als goede en slechte gewoonten - alle gewoonten zijn slecht.

 

Als je van gewoontes af wilt, denk dan niet dat je van onbewustheid af moet. Het voorvoegsel "on-" suggereert dat iets niet bestaat. Bewustzijn is dat wel. Onbewustheid is de afwezigheid van bewustzijn. Je kunt je niet ontdoen van iets dat niet bestaat. Om een voorbeeld te gebruiken - stel dat de kamer donker is. Proberen de duisternis te verdrijven zou een krankzinnige inspanning zijn. Om van de duisternis af te komen, hoef je hem alleen maar te verlichten. Als je het verlicht, is de duisternis verdwenen. Duisternis is geen bestaan op zich. Het is de afwezigheid van licht. Evenzo is onbewustheid geen bestaan op zich. Het is slechts de afwezigheid van bewustzijn. Als je bewust wordt, hoef je niet te vechten met onbewuste gewoonten. Je moet eraan werken om bewust te worden. Bewust zijn is de essentie van het leven. Je weet alleen dat je leeft omdat je redelijk bewust bent.

 

Om bewuster te worden, moet je de intensiteit van je energie verhogen. Daar werken we aan. Je fysieke lichaam heeft traagheid verzameld - daarom de hatha yoga in de ochtend. Je geest heeft gewoontepatronen gekregen - daarom de aspecten van de innerlijke techniekles en bepaalde meditatiepraktijken. Je energieën hebben hun eigen patronen gekregen - daarom sadhana. Het idee van ons programma is de cycli van onbewustheid te doorbreken en bewust te worden.

ServicesJouw 6 weken

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

Elimineer vallen en opstaan, sla steeds weer terugvallen over, vergeet frustraties van eerdere mislukkingen en zet je transformatie in een stroomversnelling naar gegarandeerd succes.

We accepteren slechts 2 cliënten per maand. Meld je hieronder aan voor het programma.

 

Gelieve u niet aan te melden als : 

 

- Je niet bereid bent om tijd en middelen te investeren in je zelfontwikkeling.

 

- Je niet bereid bent om je in te zetten en het werk te doen dat nodig is om succes te garanderen.

bottom of page