top of page

Angamardana

2.png

Investeer 25 minuten per dag in een fenomenaal en compleet proces voor optimale gezondheid en welzijn. Angamardana is een fitnesssysteem geworteld in yoga die iedereen de mogelijkheid biedt om het lichaam te versterken en een maximale fysieke en mentale gezondheid te bereiken.

Wat is Angamardana?

"Angamardana" betekent het verkrijgen van volledige beheersing over de ledematen, organen en andere delen van het lichaam.

Trouw aan zijn naam, revitaliseert deze oefening het lichaam op alle niveaus, inclusief de spieren, de bloedsomloop, de skeletstructuur, het zenuwstelsel en het energiesysteem.

Voor het beoefenen van Angamardana is geen fitnessapparatuur nodig. Alleen het lichaam wordt gebruikt en de oefening kan overal worden beoefend
, zelfs als je onderweg bent.

Introductievideo

Angamardana is voor iedereen die een volledig, maar krachtig instrument in hun dagelijks leven wilt integreren.

Het is net zo effectief in het opbouwen van het lichaam als welke krachttraining dan ook, en het veroorzaakt geen onnodige belasting van het systeem.

Voordelen Angamardana

Promo - PP016.jpg
  • Revitaliseert het lichaam op alle niveaus, inclusief de spieren, de bloedsomloop, de skeletstructuur, het zenuwstelsel en het basisenergie systeem

  • Het versterkt de wervelkolom, versterkt de fysieke kracht, fitness en uithoudingsvermogen

  • Stimuleert en verjongt het lichaam

  • Helpt bij gewichtsverlies

  • Brengt een gevoel van lichtheid en vrijheid in het lichaam.

  • Bereidt het lichaam voor op Hatha Yoga

Isha Hatha Yoga programma's zijn holistische processen om je te helpen een gezond, vreugdevol en gelukzalig leven te leiden.

Deze oefeningen kunnen je helpen je lichaam en geest te beheersen, je kracht en vitaliteit te vergroten en jaren van je lichaam af te halen - wat je een gevoel van lichtheid en vrijheid geeft.

Isha Hatha Yoga wordt in zijn volle diepte en dimensie onderwezen - niet alleen als louter fysieke oefening. 

 

Het belangrijkste van welke sadhana je ook doet, of het nu Angamardana is of iets anders, is dat we proberen het energiesysteem op te werken tot een bepaald niveau van energie en integriteit van energie.

 

Het gaat erom jezelf in een toestand te brengen waarin je een volledig functionerend systeem hebt, want alleen als het volledig functioneert, kan het naar verhoogde waarnemingsniveaus worden gebracht. Een half lichaam of een half wezen kan niet tot een volledig waarnemingsniveau worden gebracht.

Wat kun je verwachten?

Voorbereiding
 

Voordat we Angamardana gaan beoefenen, is het belangrijk dat we het lichaam goed voorbereiden. We zullen hiervoor een reeks stappen leren.

 

Deze voorbereidingsstappen helpen om de ledematen los te maken en de basis van onze wervelkolom te activeren. Ze kunnen ook onze energiekanalen in balans brengen en het stofwisselingsniveau verhogen.

 

Dagelijkse oefening van deze voorbereidingsstappen verbetert ook je flexibiliteit en innerlijke balans.

Promo - PP053.jpg
Promo - PP184.jpg
Angamardana - 4 sets van oefeningen
 

Angamardana bestaat uit 4 reeksen oefeningen: staande, gehurkte, zittende en liggende houdingen. Het omvat ook een bepaalde manier om de adem te gebruiken.

 

Elk van de vier sets heeft zijn eigen reeks houdingen en bewegingen. Elke set kan afzonderlijk worden geoefend als een op zichzelf staande oefening.

 

De oefentijd voor elke set is ongeveer +/- 10 minuten, afhankelijk van je conditie en lenigheid.

 

Voor holistische voordelen is het altijd het beste en aanbevolen om de hele Angamardana-praktijk in zijn geheel te oefenen.

.

Angamardana zal je fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel versterken.

Wij bij Mahadevi zijn opgeleid om Angamardana in zijn oorspronkelijke vorm aan te leren. Door de kracht van de oefening moet Angamardana heel goed onderwezen en aangeleerd worden met een bepaald niveau van betrokkenheid. Tijdens de les wordt de noodzakelijke toegewijde en gerichte atmosfeer gecreëerd om de oefening te ontvangen en te beoefenen zoals het bedoeld is.​

Programma details

Ticket €300,-

Inclusief:
  • 2 dagen, 3 sessies en 4 uur per sessie om Angamardana te leren.
  • Een oefening voor het leven.
  • Onbeperkte ondersteuning voor elke Angamardana gerelateerde vraag (e-mail, bel en WhatsApp). 
Deelname aan beide dagen is verplicht. Correctie sessies zijn door ons altijd beschikbaar en worden ingepland in de agenda voor continue beoefening.

Angamardana wordt met grote precisie en zorg aangeleerd. De deelnemers krijgen een diepgaande kennis over de oefening en zijn na het programma in staat om Angamardana zelfstandig thuis te beoefenen. Je bent dan ook bereid om na de workshop regelmatig thuis te oefenen.


Oefenintensiteit: Hoog
Maagconditie: Een lege maag voor het programma is een vereiste
Oefentijd: +/- 40 minuten
Geschikte leeftijd: 14 jaar +
Contra-indicaties: zwangeren en mensen met actieve hernia
Ervaring: Eerdere ervaring met yoga is niet vereist
 

LOCATIE
Mettrayweg 30, Eefde
 - onze vaste plek ingericht volgens

de standaarden van Isha Hatha Yoga.

Beperkte ruimte. Maximaal 4 deelnemers. Om ervoor te

zorgen dat je maximale aandacht krijgt.

bottom of page