top of page
Promo - PP-253.jpg
Surya Kriya
Hoge energie én vitaliteit...de hele dag!

Surya Kriya

2.png

Investeer 21 minuten per dag voor optimale gezondheid, meer energie en compleet innerlijk welzijn. Met ademhaling, houdingen en verschillende aspecten van Kriya, traint Surya Kriya je lichaam en geest een instrument te worden voor jouw ultieme welzijn.

Wat is Surya Kriya?

Surya Kriya is een krachtige yogaoefening van 21 stappen uit de oudheid, ontworpen als een holistisch proces voor gezondheid, welzijn en volledig innerlijk welzijn.

"Surya" betekent "Zon" en "Kriya" betekent "Innerlijk energie proces". Dit proces activeert de solar plexus om de Samat Prana, ook wel Zonnewarmte, in het systeem op te wekken en te verhogen.

Het balanceert daarnaast de linker en rechter energiekanalen in het systeem, wat leidt tot stabiliteit van het lichaam en stilte van de geest. Dit vormt een sterke basis wat je toe zal staan hogere dimensies van het leven te verkennen

Introductievideo

Van oudsher is Surya Kriya alleen beschikbaar voor een selecte groep yogis. Als gevolg daarvan is Surya Namaskar of Zonnegroet als gewijzigde versie ontworpen om een breder publiek te bereiken.

Surya Kriya is door Sadhguru ter beschikking gesteld aan een bredere publiek in zijn zuiverste vorm. Het is een volledig spirituele oefening die perfect past bij het hectische tempo van het moderne leven.

Voordelen Surya Kriya

  • Helpt stress en onrust te verminderen

  • Houdt je energie niveau op peil gedurende de dag 

  • Verbetert je gezondheid en brengt je hormoon huishouding in balans

  • Bereidt jouw systeem voor op diepe staten van meditatie

Isha Hatha Yoga programma's zijn holistische processen om je te helpen een gezond, vreugdevol en gelukzalig leven te leiden.

Deze oefeningen kunnen je helpen je lichaam en geest te beheersen, je kracht en vitaliteit te vergroten en jaren van je lichaam af te halen - wat je een gevoel van lichtheid en vrijheid geeft.

Isha Hatha Yoga wordt in zijn volle diepte en dimensie onderwezen - niet alleen als louter fysieke oefening. 

Het belangrijkste van welke sadhana je ook doet, of het nu Surya Kriya is of iets anders, is dat we proberen het energiesysteem op te werken tot een bepaald niveau van energie en integriteit van energie.

 

Het gaat erom jezelf in een toestand te brengen waarin je een volledig functionerend systeem hebt, want alleen als het volledig functioneert, kan het naar verhoogde waarnemingsniveaus worden gebracht. Een half lichaam of een half wezen kan niet tot een volledig waarnemingsniveau worden gebracht.

Wat kun je verwachten?

Voorbereiding
 

Voordat we Surya Kriya gaan beoefenen, is het belangrijk dat we het lichaam goed voorbereiden. We zullen hiervoor een reeks stappen leren.

 

Deze voorbereidingsstappen helpen om de ledematen los te maken en de basis van onze wervelkolom te activeren. Ze kunnen ook onze energiekanalen in balans brengen en het stofwisselingsniveau verhogen.

 

Dagelijkse oefening van deze voorbereidingsstappen verbetert ook je flexibiliteit en innerlijke balans.

Promo - PP208.jpg
Surya Kriya - 21 stappen
 

Surya Kriya bestaat uit 21 stappen. Hierbij is ook een bepaalde manier van ademen. Je kunt één of meerdere cycli van Surya Kriya doen.

 

In het begin kan het 12 tot 15 minuten duren om één cyclus te voltooien. Geleidelijk aan, terwijl je de oefening doet, wordt je lichaam stabieler en wordt je ademhaling veel dieper. Je kunt ongeveer 21 minuten per cyclus halen.

 

De hele beoefening brengt een zekere diepe ervaring van meditatie en een zekere rust van de geest met zich mee. Dit merk je duidelijk al na een paar dagen oefenen

.

Surya Kriya is voor iedereen die een volledig, maar krachtig instrument in hun dagelijks leven wilt integreren, om persoonlijke groei op holistische wijze te vergroten. Surya Kriya zal je fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel versterken.

Wij bij Mahadevi zijn opgeleid om Surya Kriya in zijn oorspronkelijke vorm aan te leren. Door de kracht van de oefening moet Surya Kriya heel goed onderwezen en aangeleerd worden met een bepaald niveau van betrokkenheid. Tijdens de les wordt de noodzakelijke toegewijde en gerichte atmosfeer gecreëerd om de oefening te ontvangen en te beoefenen zoals het bedoeld is.

Programma details

Ticket €200,-

Inclusief:
  • 2 dagen, 3 sessies en 2,5 uur per sessie om Surya Kriya te leren.
  • Een oefening voor het leven.
  • Onbeperkte ondersteuning voor elke Surya Kriya gerelateerde vraag (e-mail, bel en WhatsApp). 
Deelname aan beide dagen is verplicht. Correctie sessies zijn door ons altijd beschikbaar en worden ingepland in de agenda voor continue beoefening.

Surya Kriya wordt met grote precisie en zorg aangeleerd. De deelnemers krijgen een diepgaande kennis over de oefening en zijn na het programma in staat om Surya Kirya zelfstandig thuis te beoefenen. Je bent dan ook bereid om na de workshop regelmatig thuis te oefenen.
Oefenintensiteit: Medium
Maagconditie: Een lege maag voor het programma is een
vereiste
Oefentijd: +/- 30 minuten
Geschikte leeftijd: 12 jaar +
Contra-indicaties: zwangeren en mensen met actieve hernia
Ervaring: Eerdere ervaring met yoga is niet vereist
 

LOCATIE
Mettrayweg 30, Eefde
- onze vaste plek ingericht volgens

de standaarden van Isha Hatha Yoga.

Beperkte ruimte. Maximaal 10 deelnemers. Om ervoor te

zorgen dat je maximale aandacht krijgt.

Surya Kriya Ervaringen van over de hele wereld

Over de hele wereld dragen worden mensen geraakt door de krachtige impact van Surya Kriya. Deze mensen hieronder hebben Surya Kriya geleerd bij mede- Isha Hatha Yoga Teachers. De manier waarop zij les kregen is exact hetzelfde als die wij gebruiken. 

bottom of page